L’ATENEU COOPERATIU DEL VALLÈS OCCIDENTAL JUNTAMENT AMB XES TERRASSA ORGANITZEN UNA NOVA SESSIÓ DE “ELS DILLUNS DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA”.

“ELS DILLUNS DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA”:  És un espai  per permetre el debat i la reflexió entre els participants que poden ser cooperatives formades, entitats amb esperit de treball cooperatiu, emprenedors que puguin iniciar un projecte cooperatiu i ciutadans en general que vulguin consumir d’una manera més ètica i responsable.

La sessió la realitzarà l’Associació eco-inserció: Reinserció laboral amb projectes de impacte positiu mediambiental i social i es durà a terme a la seu de l’Ateneu Terrassenc, Passeig del Vapor Gran 39, Passatge B,  el dia 18 de setembre a les 19 hores. 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.